Cool Kids Club

Als mama (van twee kleine boefjes) en trotse opa (van 4 kleinzonen) is onze interesse voor kinderbrillen alleen maar toegenomen: dus stap binnen in onze COOL KIDS CLUB en laat je verrassen door ons aanbod en onze aanpak.

Mijn kleine boefjes Téo & Léon @izipizi
Only love.

Bij Optiek Kruijen geldt: “klant, … kind is koning!” en bij de zoektocht naar die ene bril voor jouw oogappel gaan we niet haastig te werk. Dat zal ook niet gaan, vaak bepaalt het kind het tempo: meestal gaat dat heel goed, maar soms ook wat moeizamer, en dat is helemaal niet erg. Daarom werken we graag op afspraak, zo kunnen we jullie komst een beetje voorbereiden en ruim onze tijd nemen. Zo maken we er een aangename ervaring van… voor de ouders en voor jullie oogappel. 

Onze zoektocht naar kwalitatieve monturen met pit en persoonlijkheid trekken we ook door in onze collectie voor kinderen. Zonder compromis te sluiten tussen comfort en stijl. We willen kinderbrillen die 100% stevig zijn (check), die 100% mooi zijn (check), maar ook 100% “mom & dad-proof” zijn. We weten uit ervaring dat het niet altijd eenvoudig is om plots jouw oogappel met een bril te zien, dus we vinden het zeer belangrijk dat iedereen enthousiast is.

Voor minder doen we het niet… (check). 

Onze collectie bestaat uit Very French Gangsters, Kaleos Kids, Vinyl Factory, Chloé Kids, Façonnable en Izipizi Baby en Izipizi Teens. We hebben ook een aanbod medische brillen met speciale vereisten (bv. afwijkende sterktes of voor medische glazen). Door onze expertise in de wereld van optiek en door onze goede relaties met oogartsen binnen Limburg kunnen we jullie verzekeren dat het zicht van jullie oogappels in goede handen is. 

Zoals steeds, altijd welkom #happytoseeyou

The best team:
“click” by @liesje_reyskens
And @maaike_beijer – @janne_maiori – @lalaland_kids_conceptstore – @optiekkruijen