Let’s start

Gelukkig hebben we al heel wat ervaring met het passen van contactlenzen – voor alle leeftijden – en weten we dat een geduldige leraar-opticien vaak de sleutel tot succes is. Tijdens onze afspraak leggen we je stap voor stap uit hoe je een lens veilig (en aangenaam) inbrengt en terug uitneemt en hoe je deze best kan onderhouden. Vaak lukt dat snel, en anders blijven we proberen tot je er een goed gevoel bij hebt.  

Eenmaal vertrokken is een grondige, jaarlijkse beoordeling van de conditie van jouw ogen en de pasvorm van jouw contactlenzen aanbevolen om ervoor te zorgen dat er geen nadelige veranderingen optreden in jouw hoornvliezen. Dus spring af en toe even binnen voor een check-up. 

Dit nog … contactlenzen evolueren voortdurend. Als je besloten hebt om geen dag- of maandlenzen meer te dragen vanwege ongemak, droogheid of slecht zicht, is het misschien tijd om iets nieuws te proberen. Spring gerust binnen om jouw opties en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lenzen te bespreken. We geloven dat een persoonlijk gesprek de beste manier is om tot de juiste match te komen.

Je kan eenvoudig online of telefonisch een afspraak maken. Altijd welkom #happytoseeyou