Lapperre Hoorcentrum

Jouw oren, ze maken het leven mooi: je favoriete muziek, een terrasje met vrienden, een goed gesprek,… Bij Optiek Kruijen zoeken we samen met onze Lapperre-topaudioloog Mieke Hermans naar een hooroplossing voor iedereen. Tijdens een individueel gesprek neemt Mieke de tijd om naar je te luisteren en samen de hooroplossing te vinden die past bij jou, je leeftijd, je budget en je levensstijl. Zo beschermen en verbeteren we optimaal jouw gehoor zodat je opnieuw volop kan genieten van het plezier goed te horen. Ons motto: “Samen maken we alle oren blij.”

Een hooroplossing van Lapperre betekent hoogtechnologische hoortoestellen en een allesomvattende, persoonlijke service. Wist je dat je bij Optiek Kruijen daarom altijd terecht kan voor een vrijblijvende hoortest waarna je het hoortoestel 1 maand gratis mag uitproberen, zonder enige aankoopverplichtingen. 

“Bij Lapperre nemen ze mijn gehoor echt serieus. Ze luisterden naar mijn behoeften, stelden me de juiste vragen en zo kwamen we samen uit op een hoortoestel dat perfect past bij mijn levensstijl en budget.”

Onze Lapperre-audioloog Mieke is aanwezig op woensdag (9u.00 tot 12u.00) en donderdag (9u.00 tot 12u.30 en 13u.00 tot 18u30) en uitsluitend op afspraak. Het is echter mogelijk om tijdens de openingsuren van de winkel langs te komen voor een bijregeling of een onderhoud van het toestel. Ook als je helemaal niet zeker bent van iets, kan je altijd bij ons terecht: we staan voor je klaar, vriendelijk en met een glimlach. Omdat het zo hoort!