We Are Annu

Het verhaal achter het merk Annu is simpel. Het begon met een groep vrienden, een paar brillen en een sterke visie… om het beter te doen. Niet enkel functioneel en esthetisch, maar vooral milieuvriendelijker. Annu ontwikkelt, ontwerpt en produceert al hun monturen in het AnnuLAB in Duitsland. Het lab is ontworpen om de controle te behouden over het productieproces, afval te reduceren en de impact op het milieu te beperken.

Ingrediënten van het ANNU frame.

Geïnspireerd door een gewone paperclip, heeft de Clip collectie een innovatief scharnier en veersysteem dat geen schroeven nodig heeft, heel licht en sterk is. De collectie is 3D geprint met de laatste additieve productietechnieken die milieuvriendelijker zijn in vergelijking met traditionele productietechnieken. Een ander voordeel is het geïntegreerde neuspad systeem dat in drie verschillende maten bestaat zodat er altijd een goed passing is op de neus.

Kortom:

1. Crazy Light – Annu monturen wegen maar 4 gram. Dat is minder dan een blad papier. Minder materiaal betekent minder afval, minder gewicht en een bril dat comfortabeler is om te dragen.

2. Super Flexible – Een combinatie van enorm duurzame materialen en het speciale clip scharnier creëren een sterke en flexibele structuur dat extreem duurzaam is.

3. Perfect Fit – Annu brillen zijn volledig aanpasbaar voor de perfecte passing en look. De veren en neuspads komen in drie verschillende maten om de perfecte passing bij u te creëren.

Instagram: @weareannu

www.weareannu.com