RES/REI

Res/Rei betekent “het ding of het concept” in het Latijn. En het concept dat het merk definieert is de Italiaanse traditie en ambacht. 

“Handmade in Italy with love.”

Dat klinkt alvast veelbelovend, toch?

Van de naam tot de lokaal geproduceerde materialen en onderdelen, Res/Rei heeft de bakermat van het merk niet uit het oog verloren sinds het een wereldwijd merk is geworden. Met trots werkt het merk samen met uitsluitend Italiaanse leveranciers om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Deze manier van werken is een zeldzaamheid in de optische industrie waar scharnieren, schroeven, prints en etuis uitbesteed worden aan andere landen. 

Met prachtige Italiaanse acetaten creëren ze handgemaakte monturen in verfijnde vormen met uitgesproken, hevige kleuren voor vrouwen en krachtige vormen met subtiele kleuren voor mannen. Binnen de collectie van Res/Rei vind je steeds een gepast en tijdloos montuur.  

“We design frames that are not just a little bit unique, but can make you look a little bit unique too.”

Res/Rei innoveert constant en maakt zelfs prachtige juwelen uit restanten acetaat die anders op de afvalberg zouden belanden. Getriggerd? Altijd welkom #happytoseeyou 

Instagram: @resrei_eyewear

www.resrei.com