NATAN

NATAN is een Belgisch luxe merk dat in 1983 werd opgericht door Edouard Vermeulen. Al jaren ontwerpt hij voor de Belgische koninklijke familie, evenals voor de koninklijke hoven van Zweden, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg. NATAN handhaaft de hoogste normen van creativiteit, kwaliteit en menselijke middelen.

“Een eigentijdse collectie vol vrouwelijk raffinement.”

De monturen zijn het resultaat van puur vakmanschap, met bijzonder veel aandacht voor details en precisie. De exclusieve modellen worden ontworpen in Antwerpen en handgemaakt in Italië.

Open Days @optiekkruijen met o.a. NATAN Eywear

In het voorjaar 2022 organiseerden we onze vierde Open Days tijdens Bloesemkriebels.

De collecties Binôche, SEALED en NATAN Eyewear zijn 100% Belgisch design en handgemaakt in Frankrijk en Italië. De ateliers waar de brillen gemaakt worden zijn zorgvuldig gekozen door oprichter Gino Gommers. Resultaat: eerlijke productie in kleinschalige familiebedrijven en een uitmuntende kwaliteit.

De collecties staan voor Europese productie, duurzaam design en een eigen stijl… Binôche speelt met kleur en sterke lijnen. SEALED is technisch ongezien. En NATAN verleidt met tijdloze luxe en subtiel kleurgebruik.
De collecties omvatten zonnebrillen en optische brillen in gekleurd metaal, acetaat en een combinatie van de twee.

We zijn alvast enthousiast, jullie ook? Altijd welkom.

Instagram: @natancouture