Andy Wolf Eyewear

We kunnen het niet (en willen het ook niet) verbergen: we love ANDY & THE WOLF.

Het merk ANDY WOLF eyewear staat voor unieke en duurzame monturen, handgemaakt in Hartberg, Oostenrijk. Het merk werd opgericht door drie vrienden Andreas (Andy), Wolfgang (Wolf) en Katharina. De visie:  “produce classic and contemporary frames for individuals.” 

In 2006 werd het merk bescheiden en eerder kleinschalig opgericht, maar meteen met een grote visie: lokaal en traditioneel vakmanschap combineren met een eigentijds en innovatief ontwerp. Of zoals ze het zelf verwoorden:

“ANDY WOLF is about more than just eyewear. ANDY WOLF is direct, honest and transparent. We express what is important to us; we don’t make promises that we can’t keep; we communicate and we listen.”

Het creatieve team tekent, ontwerpt en produceert met passie een montuur tot het perfect is: in pasvorm, materiaal en stijl. Elk montuur is handgemaakt met veel ervaring, liefde en passie en elk materiaal is het beste in zijn soort. Met de productie in een naastgelegen atelier kunnen ze een onberispelijke kwaliteit garanderen. Dat zie en voel je in zowel de zonne- als de optische brillencollecties. 

ANDY WOLF heeft dus niet voor niets een premium plek in onze shop.

Andy Wolf meets Optiek Kruijen | GROW

Instagram: @andywolfofficial

www.andy-wolf.com